La teva opinió sobre l'experència amb nosaltres

Selecciona fitxer
Size limit for each file is 10.0 MB

  Les vostres opinions

  Nom: Marina Quintana i Pou
  Data: Diumenge, 07 Juny 2020
  Experiència Ens heu anat molt bé sobre tot a mi perque m'heu estalviat de cuinar i de rentar i netejar després que és pitjor. Els menús estan molt bé i la relació qualitat preu molt bona. Vull fer constar que la Núria és la reina del màrqueting i en Dídac el rei dels purès i sopes. Felicitats!!!
  Nom: Albert & Vanesa
  Data: Diumenge, 07 Juny 2020
  Experiència La nostre història amb aquets professionals que ofereixen solucions gastronòmiques va començar ara farà més d'un anyet.
  Ells vam formar part del dia més important de la nostre vida, el nostre casament. Van aconseguir que el que un dels fets més simbòlics que envolta aquest tipus de celebracions fos increible. No només per la qualitat del menjar que ens vam oferir, sinó per la seva capacitat d'entendre als nuvis, la seva predisposició constant, la seva bona organització, la professionalitat i el cor que tenen (que hi fa molt) i es grandissim!
  N'estem segurs que si tornessim enrradera els triariem a ells una i altre vegada.
  Es molt important poder tenir la seguretat i confiança plena amb els professionals que t'acpanyen ennaquest dia i nosaltres amb ells la vam poder tenir i gaudir al 200%.
  Sou únics en molts aspectes i això us dona un plus, sota el nostre gust i perspectiva, que marca la diferència.
  Gràcies i més gràcies per TOT. Per acabar ens permetem el luxe de dir-vos que a part del millor càtering que podriem hacer escollor, ens emportem uns amics que no comptavem fer en aquest camí.
  Freecandó Seguim!!!!! Per moltes més xefles al vostre costat!!!!
  Nom: Bárbara & Juanjo
  Data: Dilluns 8 de Juny 2020
  Experiència La nostra experiència amb Freecandó no podria haver estat millor: van ser els cuiners del nostre casament!
  Des dels primers minuts tant la Núria com el Dídac van ser meravellosos amb nosaltres: entenien tot el que els hi demanàvem i ens donaven la solució a les dificultats que sorgien.
  Encara recordo les paraules de la Núria quan, en un moment de la celebració, va venir a veure'm i em va dir: Tranquil·la, ho esteu fent molt bé, tot va molt bé.
  Quina sort vam tenir de conèixer a Freecandó! Sens dubte si hages de fer una altra celebració o recomanar un càtering: Freecandó.
  Gràcies a tot l'equip que ho va fer possible, sempre formareu part del nostre particular somni d'una nit d'estiu.
  Nom: Jaume & Dolors
  Data: Dissabte 13 de Juny 2020
  Experiència A la Núria i el Dídac els vàrem conèixer quan estaven en el restaurant Sol Blanc amb el Jordi i la Sonia i el bon rotllo va sorgir d’immediat, com era d’esperar amb dues persones tant positives i bons professionals.Un temps més tard ens van preparar un dinar per Sant Esteve a casa. Ens van solucionar un problema ja que marxàvem amb avió al cap de poques hores i va ser un dinar per recordar. Per part d’ells tot van ser facilitats en els horaris i en les peticions de quin tipus de menjar volíem. En resum es van complir totes les nostres expectatives. També vàrem participar l’estiu passat en l’experiència GastroWine als Massos de Pals amb la participació del celler Mas Geli. Va ser una experiència meravellosa que volem tornar a repetir i es molt aconsellable. Un capvespre per recordar no tan sols per la part gastronòmica i de maridatge sinó també per el poder gaudir amb tranquil·litat del paisatge de l’Emporda. Ens vàrem sentir privilegiats. Gràcies Núria i Dídac per compartir aquests moments amb nosaltres.
  Nom: Miri & Rous
  Data: Dilluns 15 de Juny 2020
  Experiència La Nuria i el Didac són uns profesionals increïbles, es van fer càrrec del nostre casament i va ser una celebració inolvidable, van tenir cura de tots els detalls desde l'elaboració del menu fins l'organització de tot l'esdeveniment. Van aconseguir que tinguessim el casament dels nostres somnis.
  Nom: Judith & Xevi
  Data: Dilluns 15 de Juny 2020
  Experiència Freecandó, una experiència que repetirem...Amb vosaltres varem tenir el millor ressopo de creps que podíem tenir al nostre dia de casament!!!!! Avui fa 1 any!!! Amb vosaltres va ser molt fàcil i ràpid tot de seguida vareu saber com gestionar-ho i ens vareu treure un gran pes de sobre!!!! Ja que teníem molt clar que havíeu de ser vosaltres qui ens fes al ressopo!!!!!Avui recordem aquell dissabte 15/06/2019 amb molta nostàlgia i molta emoció o tornaríem a fer amb els ulls tancats!!!!! Gràcies per els consells i per guiar-nos, per la dedicació amb tots els detalls i per la vostra manera de ser, us feu estimar....Gràcies per tot!!!
  Nom: Gerard & Meri
  Data: Dilluns 21 setembre 2020
  Experiència Ara fa 3 anys vàrem confiar amb la Núria i en Dídac pel càtering del nostre casament. Tot boníssim i al preu més competitiu de totes les opcions valorades. A més a més ells dos són encantadors. Si ens tornem a casar hi tornarem a confiar amb els ulls tancats ;)

  Please publish modules in offcanvas position.